2018. július 30., hétfő

Utazunk együtt Kos szigetére




INSPIRÁLJON KOS SZIGETE ÉS VEGYÉL RÉSZT TE IS A 2019-ES MENEDZSER SZEMINÁRIUMON


Tudtad, hogy az Oriflame-nél elért növekedéseddel álomszép helyekre juthatsz el? Ez így van! Kvalifikálj a 2019-es Menedzser Szemináriumra és gyere velünk a gyönyörű Görögországba, Kos-szigetére!

Arról álmodozol, hogy elutazol egy meleg, napos helyszínre, melyet körülölel a tenger, a homok és a mesés kilátás? Ha igen, csatlakozz hozzánk a 2019-es görögországi Menedzser Szemináriumra, Kos-szigetére!

A sziget az Égei-tenger délkeleti részén helyezkedik el, Kos az egyik legnépszerűbb úticél a Dodekanészosz szigetcsoportokban, és ez nem kis dolog! Kos varázslatos tengerpartokkal, különleges látnivalókkal, isteni ételekkel és egészséges atmoszférával büszkélkedhet. Ezért a 4 felejthetetlen napért, hogy kiélvezhesd Kos-sziget legjavát, nincs is más teendőd, mint vezetővé válni.

Kos-sziget az Égei-tenger délkeleti részén található. Wellness szigeteként ismert a tiszta levegőjének, egészséges mediterrán ételeinek és természeti adottságainak köszönhetően. Kos a turizmus és az elszigeteltség fantasztikus keveréke. Bájos falvak, festői kilátás és gyönyörű természet, több mint 100 km-es tengerparttal, mely az egyik leghíresebb szakasz az Égei-tengeren.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése